Zestaw 25 zł;
Zupa 7 zł;
II danie 18 zł;
Opakowanie 1 zł;
Torba papierowa 0,70 zł
Menu tygodniowe
Tydzień 06.05-10.05
Dzień | Zestaw obiadowy |
---|---|
Poniedziałek | Zupa ryżowa z warzywami Pieczony filet w sosie śmietanowym |
Wtorek | Zupa pomidorowa z ryżem Kotlet schabowy z zasmażaną kapustą |
Środa | Zupa ogórkowa Leczo z kurczakiem Makaron ze szpinakiem |
Czwartek | Fasolka po bretońsku Roladki szpinakowe z sosem serowym |
Piątek | Barszcz Ukraiński Naleśniki z serem Ryba w panierce z ziemniakami i surówką |
Sobota | LOKAL NIECZYNNY |
Niedziela | LOKAL NIECZYNNY |
Tydzień 13.05-17.05
Dzień | Zestaw obiadowy |
---|---|
Poniedziałek | Zupa chrzanowa z jajkiem Filet w złocistej panierce |
Wtorek | Kapuśniak Kotlet mielony z ziemniakami i surówką |
Środa | Zupa toskańska Gnocchi z kurczakiem i suszonymi pomidorami |
Czwartek | Fasolka po bretońsku Łopatka pieczona z warzywami |
Piątek | Rosół z makaronem Ryba w panierce z ziemniakami i surówką Wątróbka duszona z jabłkami |
Sobota | LOKAL NIECZYNNY |
Niedziela | LOKAL NIECZYNNY |